AcasăNoutatiCum este sa traiesti cu baiatul de treaba desi nu simti nicio...

Cum este sa traiesti cu baiatul de treaba desi nu simti nicio scanteie

Te tine de mana in timp ce va plimbati prin mall. Iti zambeste in momentul in care te vede in pantalonii de trening si cu parul dezordonat, pus intr-un coc.Te asculta imediat ce incepi sa-i spui despre ziua ta, zambind si dand din cap in momentele potrivite. Iti aduce flori fara ca tu sa-i ceri si plange atunci cand vede ca suferi.

El este cel pe care il suni, este cel caruia ii trimiti mesaje, fara a sta pe ganduri. El este cel care iti spune tot ce ai nevoie sa auzi.

Si cumva, nu e destul.

Sunteti un ansamblu. O echipa. Prietenii cei mai buni, uniti in volbura iubirii si sentimentelor. Doua suflete unite la rascruce, pregatite sa infrunte aventurile impreuna.

Radeti in timp ce pregatiti cina impreuna si iti odihnesti capul pe umarul lui, motaind in timp ce va uitati la televizor Sambata seara.

Iti mangaie parul in timp ce tu te uiti pe telefon si nu are nevoie sa iti spuna ca te iubeste pentru ca tu stii asta. Stii. O emana prin pori si iti intra prin piele in timp ce te mangaie noaptea.

Iubirea unui baiat de treaba te strapunge iar el incearca sa te aduca in aceeasi stare. Te inneci in dragostea lui, cautand o gura de aer si doresti sa redobandesti alura misterioasa pe care ai avut-o odata.

Iti este dor de zambetele rusinoase pe care le ofereai barbatilor din cluburile pe care le frecventai in trecut. Privirile lenese pe care le impartaseai cu baiatul caruia ii taiai respiratia in momentul in care ii vorbeai.

Iti este dor de atingerea unui necunoscut in noapte, un vis promiscuu pe care il nutresti in gand, in timp ce baiatul de treaba te iubeste. O viata pe care nu o vei mai avea niciodata. O viata pe care nu stii daca a-i mai vrea-o. Posibilitatile ti-au fost furate fara ca tu sa realizezi.

Tipul de treaba nu te-a cerut. Nu ti-a cerut sa te indragostesti. Si el a fost, candva, un necunoscut, un soldat pe campul de lupta al femeilor, fara a avea intentia de a se stabili, inainte de a simti o conexiune cu ochii tai.

S-a schimbat pentru tine. Si-a adaptat viata pentru tine. A devenit acel barbat dupa care prietenele tale ofteaza si pe care l-ar dori si ele. Tu zambesti si esti mandra de norocul tau, dar sufletul tau se zvarcoleste de vina. Vina.

Vina asupra viselor in care te furisezi atunci cand stii ca el doarme. Vina asupra fanteziilor pe care ti le formezi in cap in momentul in care faceti sex. Persoanele pe care ti le imaginezi in timp ce te joci cu buzele lui.

Vina te acapareaza odata cu venirea noptii, atunci cand il tii de mana si nu iti poti imagina ca este altcineva inafara de baiatul de treaba.

Tu esti problema. Tu esti catalizatorul pentru o lume de inimi frante. Pur si simplu nu te poti abtine.

Baiatul de treaba va plange cand ii vei spune. Te va implora sa te razgandesti. Dar, odata ce ai plecat pe o cale de nesiguranta si cu multe nopti tarzii de singuratate, ti-l vei aminti cu drag si vei zambi. Accepta regretele precum invataturi.

Pentru ca un baiat de treaba este bun, dar iubirea adevarata este si mai buna.

Articole recomandate

Cele mai populare