Atunci cand vrei sa iti cumperi cele mai bune comode tot ce trebuie sa faci este sa iei in calcul faptul ca aceste obiecte trebuie sa fie perfecte pentru modul in care vrei sa le folosesti.

De aceea, iti prezentam mai multe tipuri de astfel de produse pe care sa le instalezi in casa ta:

1. Comoda clasica

O astfel de comoda este de fapt comoda tv pe care poti sa o folosesti in mai multe scopuri. Daca alegi o comoda cu sertare vei avea un spatiu pe care sa iti pui televizorul, dar si un spatiu in care sa depozitezi anumite obiecte.

De obicei este un mobilier jos si lat cu mai multe sertare. O vei gasi cel mai des in camerele copiilor si in dormitoare pentru ca se folosesti si la depozitarea hainelor sau a produselor cosmetice.

2. Comoda inalta

Comoda inalta este una dintre cele mai bune variante pentru spatiile mici deoarece nu ocupa foarte mlt loc pe podea. O astfel de varianta este mult mai inalta decat cele clasice pentru ca are mai multe sertare puse vertical si nu orizontal.

Astfel, cele mai multe comode iti vor permite s apui in ele aproximativ la fel de multe haine ca in cele clasice. De asemenea, de foarte multe ori vor avea mai mult de 4 sertare pe care sa le folosesti fara probleme.

O astfel de comoda este una dintre cele mai bune variante pentru a pune televizorul, daca este in dormitor, insa trebuie sa nu fie foarte inalta.

Poti gasi o comoda Ikea perfecta care sa raspunda acestor cerinte. In plus, un astfel de produs poate fi folosit cu usurinta si pe post de comoda hol.

3. Comoda cu oglinda

O comoda cu oglinda este ideala pentru a fi folosita in dormitor. Aici este un spatiu in care vei proba hainele si te vei imbraca cu ele deci este un loc numai bun pentru oglinda.

De asemenea, o astfel de comoda poate fi folosit si pentru hol. Vei vedea ca incategoria de mobilier comoda hol vei gasi mai multe modele care sa aiba oglinda.

4. Comoda 2/3

Un astfel de model are de obicei 3 sertare in zona de jos care sunt aproape la fel de late ca toata comoda. Exista si un al 4-lea sertar dar acesta este impartit in doua deci in total vei avea 5 sertare.

Este o comoda ideala pentru depozitarea accesoriilor mici si poate fi folosita atat pe post de mobilier clasic cat si pe post de comoda dormitor.

5. Comoda 4/3

O astfel de comoda imita tipul de mai sus doar ca are 5 randuri pentru sertare si este mai mare. Ultimele doua sertare sunt impartite la randul lor in doua sertare mai mici.

O astfel de comoda este ideala pentru spatiile in care sunt copii si in care camera trebuie sa fie impartita. Astfel, fiecare copil va avea propriile rafturi de care sa se ocupe si se vor evita disensiunile intre ei.

Daca te intrebi cum sa faci o comoda foarte buna pentru casa ta, exista si variant de a o proiecta pe comanda, insa comoda nu este o piesa de mobilier la fel de pretentioasa ca patul sau ca biblioteca si vei gasi cu siguranta in comert variante care sa raspunda nevoilor tale.

Mobila facuta pe comanda va iesi exact asa cum vrei dar este mai scumpa si poti salva acest buget pentru alte piese de mobilier care chiar trebuie sa fie facute pe comanda pentru a se integra corect in spatiul in care urmeaza sa fie puse. Alege o comoda din magazine si vei avea mai multi bani pentru restul pieselor de mobilier.

{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Cele mai comune tipuri de comode

  1. Consider ca fiecare dintre noi ar trebui sa ne implicam mai mult in actiuni de protectie a mediului inconjurator si sa fim mai responsabili in ceea ce priveste consumul si eliminarea deseurilor. Articole precum acesta ne reamintesc cat de importanta este grija fata de natura.

  2. Sunt impresionat de eforturile depuse de organizatia mentionata in articol pentru a reduce poluarea si a incuraja reciclarea. Este un exemplu demn de urmat pentru toti cei preocupati de starea planetei noastre.

  3. Ma bucur ca exista persoane care se implica activ in protejarea naturii si ca exista initative precum cea prezentata in articol. Este nevoie de mai multa constientizare si actiune pentru a proteja mediul inconjurator pentru generatiile viitoare.

  4. Articolul este foarte interesant si mi-a deschis ochii asupra unor aspecte pe care nu le luasem in considerare pana acum. Este important sa fim constienti de impactul pe care il avem asupra mediului inconjurator si sa incercam sa reducem cat mai mult deseurile noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *