AcasăNoutatiUnde putem amenaja un spatiu de lucru in locuinta noastra

Unde putem amenaja un spatiu de lucru in locuinta noastra

Confort, pozitivitate, motivatie, buna dispozitie… acestea sunt cateva dintre caracteristicile ideale pe care ar trebui sa le aiba un spatiu de lucru.

Daca trebuie sa creezi acest spatiu acasa, cel mai bine este sa optezi pentru un loc cat mai linistit, cat mai discret, care sa te ajute sa iti infloresti creativitatea si, mai ales, sa te ajute sa ai zile productive.

Crearea unui spatiu de lucru acasa este o arta. Trebuie sa fie functional, practic, frumos si, mai presus de toate, trebuie sa ne faca sa ne simtim bine si sa ne invite sa petrecem mult timp acolo.

Ar trebui sa cauti un loc linistit in casa, cat mai izolat fonic posibil, pentru a favoriza concentrarea si a evita distragerile.

Unii dintre voi au ales sa integreze spatiul de lucru in mobilierul din living, altii au preferat sa il instaleze in dormitor.

Totul depinde de nevoile voastre si, bineinteles, de spatiul disponibil.

Livingul casei tale

Pentru ca este un spatiu amplu, care se bucura de multa lumina naturala, livingul casei tale se dovedeste a fi perfect pentru a-ti amenaja aici un birou.

Achizitioneaza o comoda pentru living si foloseste-o pentru documente sau un birou de dimensiuni potrivite si, de asemenea, amenajeaza spatiul astfel incat sa poti prelua si vizite, la nevoie.

Cateva fotolii, o canapea sau un coltar, o masa centrala, pe care sa fie mereu cateva atentii pentru eventualii vizitatori, sunt doar cateva dintre ideile la care poti apela pentru a te bucura de un veritabil birou chiar in livingul tau.

Nu uita sa iluminezi in mod corect livingul pentru ca vei avea nevoie de multa lumina ca sa lucrezi.

De asemenea, ia in calcul si nivelul de trafic, pentru ca, daca lucrezi din living, trebuie sa tii cont si de numarul vizitatorilor si al membrilor familiei care trec pe acolo.

Citeste continuarea aici: Unde putem amenaja un spatiu de lucru in locuinta noastra

Articole recomandate

Cele mai populare