AcasăNoutatiMastile medicale, pentru un plus de protectie a copiilor

Mastile medicale, pentru un plus de protectie a copiilor

Conditiile actuale de pandemie au dus la schimbarea obiceiurilor pe care le au oamenii, in general, iar copiii nu fac exceptie de la masurile care se aplica.

Unul dintre obiceiurile la care ne-am adaptat cu totii in ultimul an si jumatate este purtarea mastii de protectie, un produs extrem de util care ajuta la scaderea posibilitatii de raspandire a virusurilor si bacteriilor.

Cat de sigure sunt aceste masti si de ce japonezii le poarta inca dinainte de pandemie? Iata cele mai utile informatii despre aceste articole despre care se vorbeste atat de multe in ultima vreme si pe care trebuie sa le poarte chiar si copiii.

Ce fel de masti pot proteja copiii in mod corespunzator?

Exista mai multe variante de masti pe care le pot folosi copiii pentru a se proteja de virusurile si bacteriile care circula liber, mai ales in sezonul rece, insa acestea se deosebesc inainte de toate prin eficienta pe care o au, respectiv prin protectia pe care o ofera purtatorului.

Mastile non-medicale sunt mastile textile, destul de controversate in ceea ce priveste protectia pe care o ofera. In situatia in care expunerea la virusuri si bacterii este mare, atunci o aceste tipuri de masti nu sunt tocmai recomandate, neoferind protectia dorita copiilor sau adultilor care le poarta.

Modelele de masti medicale pe care le gasesti comercializate in majoritatea magazinelor si farmaciilor reprezinta solutia ideala, mai ales pentru purtare pe timp de pandemie.

Este recomandat sa porti o astfel de masca medicala mai ales atunci cand exista un risc crescut de infectare in jurul tau, atunci cand prezinti tu sau cei de langa tine un risc crescut de dezvoltare a unor forme grave de boala sau daca ai simptome de covid sau raceala si doresti sa ii protejezi pe cei din jurul tau.

Citeste continuarea aici: Mastile medicale, pentru un plus de protectie a copiilor

Articole recomandate

Cele mai populare