AcasăNoutatiLucruri de care trebuie sa scapi pentru o redecorare fresh

Lucruri de care trebuie sa scapi pentru o redecorare fresh

Casa de vis nu se refera doar la exterior, ci si la interior, la acel design pe care il valorificam in fiecare spatiu al casei noastre.

Si este vorba despre organizare si ambianta, pentru ca nu este vorba doar de alegerea culorilor si texturilor potrivite, ci exista diferite elemente, cum ar fi iluminatul, mobilierul si accesoriile, astfel incat sa putem obtine caldura si designul dorit.

Uneori, renovarea casei sau redecorarea nu este sinonima cu cheltuirea unei sume mari de bani sau cu necesitatea de a schimba tot ce ai.

Uneori trebuie doar sa schimbi cateva elemente sau sa faci o distributie mai buna pentru a genera acea renovare.

Desi redecorarea este o sarcina incitanta, aduce cu sine si momente de mare presiune, trebuie sa te hotarasti la ce vei renunta si ce mobilier vei pastra, mai ales cu varietatea uriasa de optiuni din care poti alege!

Exista si vesti bune: cu doar cateva sfaturi despre lucruri de care trebuie neaparat sa scapi, ca sa dai un aspect fresh locului pe care il numesti acasa, iti poti redecora casa ca un profesionist.

Vechiul tapet

Cu ani in urma, cand ai renovat, probabil ai vrut sa conferi personalitate dormitorului sau sa animi livingul cu un tapet mai deosebit.

De-a lungul timpului, insa, tapetul fie a inceput sa se deterioreze, fie s-a demodat, astfel ca singura solutie este sa scapi cat mai repede de acesta.

Inlocuieste-l cu un strat nou de vopsea, fie cu un nou tapet, dar cu un model atemporal si, poate, mai putin incarcat.

Daca nu ai avut tapet, incearca sa creezi un centru al atentiei din casa cu un perete accent, de preferat, in spatele canapelei.

Lustrele demodate

Poate cele mai predispuse sa se demodeze rapid sunt lustrele si, in general, obiectele de iluminat.

Daca simti ca aspectul casei este „tras mult in jos” de lustre, alege unele care sa se potriveasca noului design sau instaleaza unele care sa nu atraga atentia.

De asemenea, poti cumpara cateva lampadare, dar si cateva veioze pentru o lumina ambientala si lumina de accent, in locurile unde ai nevoie.

Perdelele colorate

Perdelele nu sunt cele care ar trebui sa atraga atentia, cel putin, nu in mod negativ.

De multe ori, perdelele sunt colorate si, nu doar ca incarca neplacut incaperile, dar creeaza o atmosfera ciudata, nenaturala.

Citeste continuarea aici: Lucruri de care trebuie sa scapi pentru o redecorare fresh

Articole recomandate

Cele mai populare