AcasăNoutatiDeodorantele bio, izvor natural de prospetime

Deodorantele bio, izvor natural de prospetime

Prospetime naturala pentru intreaga zi! Pielea din zona subratului este foarte sensibila si necesita o ingrijire delicata, dar eficienta. Daca siguranta si sanatatea ta sunt pe acelasi loc cu ingrijrea, deodorantele bio, din ingrediente la fel de pretioase si delicate ca si pielea ta, devin un aliat de nadejde.
Transpiratia este un proces biologic natural si sanatos, este mecanismul prin care corpul nostru isi pastreaza temperatura constanta, elimina excesul de saruri si toxinele din corp si prin care este impiedicata supraincalzirea intr-un mediu calduros sau in urma efortului fizic.

Chiar si in cazul unei igiene riguroase, mirosul de transpiratie nu poate fi eliminat in totalitate. Devine astfel necesara folosirea deodorantelor pentru a impiedica inmultirea si dezvoltarea bacteriilor si aparitia mirosului specific.

Din pacate, majoritatea produselor antiperspirante comercializate in prezent contin saruri de aluminiu. Rolul acestui compus este de a bloca porii glandelor sudoripare care se deschid la nivelul pielii si de a inhiba procesul de transpiratie.

Citeste continuarea articolului aici: Deodorantele bio, izvor natural de prospetime

Articole recomandate

Cele mai populare