AcasăNoutatiDe ce sa alegi un fotoliu in locul unui scaun

De ce sa alegi un fotoliu in locul unui scaun

Multi oameni nu isi dau seama cat de important este sa ai un fotoliu confortabil in casa, fie ca este vorba de living sau de dormitor.

Fotoliile pot crea un sentiment de calm si liniste in casa, datorita functiei lor principale – ofera un loc de odihna si confort.

Stilul si designul fotoliului si al scaunului pot fi similare, dar din punct de vedere al confortului, al dimensiunii si al formei mai adaptabile la sedere, fotoliile sunt cele mai potrivite.

Atunci cand iti doresti sa achizitionezi o piesa de mobilier care sa imbie la relaxare,care ti-ai dori sa fie? Un scaun sau un fotoliu?

Pana la urma, un fotoliu este un scaun mai mare si mai confortabil, cu picioare mai scurte si cu suporturi laterale pentru brate.

In continuarea acestui articol iti prezentam diferentele dintre aceste doua piese de mobilier si de ce sa alegi un fotoliu in locul unui scaun.

Fotoliile sunt confortabile

Fara niciun dubiu, principalul atu al unui fotoliu este gradul de confort pe care il ofera.

Fotoliile au perne moi, un sezut, de cele mai multe ori, moale si spatare care sustin nu doar spatele ci si gatul.

Bineinteles, exista numeroase tipuri de fotolii, dar, multe dintre ele au spatare generoase, care iti permit chiar sa adormi, pentru cateva minute acolo, daca esti obosit.

Nu putem spune acelasi lucru despre un scaun. Adesea cu sezut tare, cele mai multe nu au un spatar inalt si sunt concepute sa petreci pe ele maxim o ora. Apoi… incepi sa amortesti.

Exceptie fac scaunele de birou, dar, acestea sunt mult mai asemanatoare cu fotoliile. Avand in vedere ca, de multe ori, sunt preturi accesibile la fotolii, este mult mai avantajos sa cumperi unul in detrimentul scaunelor.

Fotoliile imbie la relaxare

Citeste continuarea aici: De ce sa alegi un fotoliu in locul unui scaun

Articole recomandate

Cele mai populare