AcasăNoutatiCum sa asortezi corect culorile din locuinta

Cum sa asortezi corect culorile din locuinta

Vrei sa combini culorile pentru casa ta si sa reusesti de fiecare data? Alegerea paletei de culori potrivite pentru casa ta este usoara daca stii trucurile profesionistilor.

O casa frumoasa pastreaza echilibrul intre fiecare dintre elementele care o compun, cum ar fi proportia mobilierului in marimea spatiului, distributia acestuia, decoratiunile, cantitatea de lumina care intra in incaperi si, bineinteles, combinatia de culori pe care o folosim.

Culorile au o mare greutate in decorarea locuintei, deoarece ajuta la accentuarea, aprofundarea si iluminarea designului spatiilor, dar au si un limbaj psihologic, care poate contribui la imbunatatirea starii noastre de spirit.

Intotdeauna apar indoieli: cate culori ar trebui sa folosesc in decor? Care dintre ele se potrivesc bine impreuna? In ce proportie ar trebui sa le amestec?…

Subiectul culorilor va inceta sa mai fie o problema daca stii cum sa le amesteci. Exista multe combinatii, dar in acest articol vei afla cum sa asortezi corect culorile din locuinta, pentru fiecare camera, pentru a le combina cu succes.

Living

Culorile pentru living pot fi alese in functie de timpul pe care il petreci in incapere. Daca albul sau cremul sunt potrivite pe timp de zi, fiindca sunt evidentiate de lumina naturala, pe timp de seara, nuantele calde de roz reprezinta varianta optima.

Pentru ca elementul central din living este canapeaua, gandeste-te ca acest obiect de mobilier poate influenta, vizual, marimea camerei.

Daca ai un living mic, alege o canapea in nuante deschise. Pentru o incapere cu spatiu generos, o canapea in nuante vibrante de rosu sau portocaliu va arata excelent.

Dormitor

Citeste continuarea aici: Cum sa asortezi corect culorile din locuinta

Articole recomandate

Cele mai populare