AcasăNoutatiCrearea unui decor cu accente feminine in locuinta ta

Crearea unui decor cu accente feminine in locuinta ta

Daca doresti sa adaugi o nota feminina la decorul care ti se pare prea masculin sau prea neutru, aducand delicatete si feminitate, vei schimbat complet aspectul camerelor tale.

Pentru a putea crea un decor cu accente feminine, in orice camera din locuinta ta, este necesar sa introduci diverse elemente care sa sugereze prezenta feminina, si aici ne referim la utilizarea florilor naturale, la combinarea culorilor pastelate, folosirea imprimeurilor florale si prezenta micilor detalii cu personalite.

Rafinamentul, calitatea si eleganta nu trebuie sa lipseasca nici ele, de aceea atunci cand alegi piesele de mobilier si accesoriile decorative opteaza pentru unele calitative, rezistente si deosebite.

Iti prezentam o serie de idei pentru a te putea inspira si realiza camera care sa aiba un decor cu accente feminine.

Culori si forme ideale

Intr-o locuinta cu accente feminine si romantice predomina nuantele de ivoriu sau alb si culorile pastelate, care inveselesc atmosfera. Astfel, daca iti plac rozul prafuit sau galbenul deschis, le poti folosi atat pentru zugraveala peretilor, cat si pentru micile decoratiuni din casa.

La fel de usor poti alege si culorile de accent, ca nuantele de cupru sau metal, alaturi de violet sau rosu deschis. In timp ce decorul cu accente masculine include argintiul, care creeaza un design rece, camera unei femei poate deveni calda si stralucitoare, cu ajutorul nuantelor mentionate.

Totodata, estetica feminina in design nu trebuie sa contina linii dure si forme geometrice, ci articole rotunde, cu accente provensale sau mediteraneene.

Texturi si materiale

Citeste continuarea aici: Crearea unui decor cu accente feminine in locuinta ta

Articole recomandate

Cele mai populare