AcasăNoutatiBarbatii care se casatoresc cu femei inteligente traiesc mai mult

Barbatii care se casatoresc cu femei inteligente traiesc mai mult

Ganditi-va la sotia ideala: este inteligenta in topul listei atunci cand numiti calitatile pe care ar trebui sa le aiba? Poate ca ar trebui sa fie.Noile studii sugereaza faptul ca o sotie inteligenta va poate extinde durata de viata si poate elimina riscul de dezvoltare a dementei.

In timpul unei dezbateri intitulate Dementa: Cum ne putem proteja?, Profesorul Lawrence Whalley, profesor emerit in stiintele sanatatii mentale la Facultatea de Medicina si Stiinte Umane in cadul Universitatii din Aberdeen, a spus ca: „Lucrul pe care nu il spunem niciodata baietilor si pe care ar trebui sa il faca daca isi doresc sa traiasca cat mai mult, este sa se casatoreasca cu o femeie inteligenta. Nu exista niciun alt catalizator mai bun (impotriva dementei) decat inteligenta.”

Aceasta lucrare de cercetare, efectuata de catre Universitatea din Aberdeen, a examinat starea de sanatate a gemenilor identici si a aratat ca o sotie inteligenta reprezinta un factor important pentru protectia impotriva bolilor degenerative.

Au determinat ca barbatii care aleg sa se casatoreasca cu femei intelepte traiesc vieti mai lungi si mai fericite si prezinta o probabilitate mai scazuta de a suferi de boli precum Alzheimer sau dementa.

Citeste continuarea articolului aici: Barbatii care se casatoresc cu femei inteligente traiesc mai mult

Articole recomandate

Cele mai populare