AcasăNoutati7 sfaturi de la cei mai faimosi decoratori pentru o casa ca-n...

7 sfaturi de la cei mai faimosi decoratori pentru o casa ca-n reviste

Cu totii visam la o casa amenajata ca-n reviste sau de unul dintre cei mai faimosi designeri de interior din lume. Acest lucru ar simplifica foarte mult lucrurile, fara a ne mai da batai de cap alegerea culorilor potrivite sau a obiectelor de mobilier.


Desi nu te putem ajuta cu numerele de telefon ale celor mai faimosi designeri, iti vom oferi sapte dintre cele mai importante sfaturi ale celor care au facut istorie prin munca lor in domeniul amenajarilor interioare.

Adauga o canapea in dormitor

„Pentru a conferi dormitoarelor un aspect inchegat, este esential sa aiba cel putin un scaun confortabil; o pereche de scaune ar fi ideal. Daca incaperea este suficient de mare, o canapea flancata de doua scaune va crea o atmosfera placuta, de salonas elegant.”

Asa suna unul dintre cele mai importante sfaturi ale designerului si decoratorului de interioare englez, David Nightinghale Hicks. El considera ca un dormitor nu este complet daca nu contine si scaune sau o canapa confortabila.

Nu degeaba era ales de cei mai numerosi membrii ai aristrocratiei britanice pentru a le decora casele.

Nu centra tabloul aflat deasupra canapelei

Arhitectul si decoratorul american Richard Mishaan este de parere ca simetria nu are ce cauta in spatiul aflat deasupra canapelei, daca ai de gand sa-l decorezi cu un tablou prea mic.

„Daca ai un tablou prea mic deasupra canapelei, nu-l centra. Trage-l cativa centimetri intr-o parte. Spatiul negativ va face astfel parte din intreaga imagine.”

Trage mobilierul catre centrul incaperii

Citeste continuarea articolului aici: 7 sfaturi de la cei mai faimosi decoratori pentru o casa ca-n reviste

Articole recomandate

Cele mai populare