AcasăNoutati7 motive pentru care ar trebui sa bei suc de ghimbir dimineata

7 motive pentru care ar trebui sa bei suc de ghimbir dimineata

Ghimbirul reprezinta unul dintre cele mai populare condimente din lume, fiind utilizat in special in statele asiatice. Ghimbirul crud este cunoscut si ca radacina de ghimbir, chiar daca nu este o radacina, ci un rizom, adica, o tulpina subterana.Ghimbirul este inrudit cu alte superalimente, precum cardamonul sau turmericul. De obicei, ghimbirul este inclus in preparatele asiatice si in produsele de patiserie, dar ai putea profita si de beneficiile pe care le poate oferi sub forma de suc, in special dimineata.

Beneficiile sucului de ghimbir
Iata cateva motive bine intemeiate pentru a incepe sa bei suc de ghimbir in fiecare zi:

1. Pentru imunitate
Daca te imbolnavesti des sau daca racesti ori ai febra din cand in cand, ar fi cazul sa iti intaresti sistemul imunitar. Cu toate ca exista suplimente pe care le poti achizitiona de la farmacie, nimic nu poate bate solutia naturala de a te insanatosi. Sucul de ghimbir participa cu un efect antibiotic si accelereaza circulatia sangelui, imbunatatind starea generala de sanatate.

2. Pentru prevenirea cancerului
Foarte multe studii au aratat ca ghimbirul poate combate intr-un mod eficient cancerul, in special pe cel ovarian. Mai multe studii au demonstrat ca ghimbirul poate distruge celulele canceroase din ovare.

3. Pentru pacientii cu sindromul de colon iritabil
Sindromul de colon iritabil este, intr-adevar, o afectiune enervanta. Dar, facand un ceai sau suc din radacina de ghimbir, iti poti diminua simptomelor.

4. Pentru prevenirea bolii Alzheimer

Citeste continuarea articolului aici: 7 motive pentru care ar trebui sa bei suc de ghimbir dimineata

Articole recomandate

Cele mai populare