AcasăNoutati10 particularitati caracteristice persoanelor autentice

10 particularitati caracteristice persoanelor autentice

Ce face o persoana cu adevarat autentica? Autenticitatea este ceva real sau veritabil. Este foarte usor sa creezi o viata falsa sau amagitoare pe retelele de socializare si sa traiesti acea viata in detrimentul celei adevarate, in compania unor persoane imediate pe care nu le cunosti.„A fi autentic” a devenit oarecum o lozinca in randul oamenlilor, dar ce inseamna?

A fi autentic inseamna nu numai a nu te portretiza cu o fata falsa in lume, dar si a fi confortabil si fericit cu cine esti. A fi autentic inseamna sa ai curajul sa fi tu insuti indiferent de ceea ce ar putea crede oamenii din jur despre tine sau ceea ce vor spune despre tine pe la spate.

Persoanele autentice sunt usor de identificat in functie de caracteristicile si actiunile lor dar si prin felul prin care interactioneaza cu lumea inconjuratoare.

Iata 10 caracteristici ale persoanelor cu adevarat autentice:

1. Stiu sa reflecte asupra propriei persoane

Isi petrec timpul privindu-se pe sine si incearca sa inteleaga ce si cine sunt, ce isi doresc de la viata si ce tip de persoana isi doresc sa ajunga in viata. Isi aprofundeaza greselile fara a crea o obsesie in privinta lor si incearca sa foloseasca experientele ca baza de constructie pentru o persoana mai buna.

2. Nu critica

Pentru ca se privesc pe sine si isi analizeaza problemele in mod regulat, nu judeca alte persoane pentru greselile comise. Acestia inteleg faptul ca erorile sunt un aspect din care trebuie sa invete si ca sunt niste instrumente extrem de importante pentru cresterea si schimbarea intr-o persoana mai buna.

Iau in considerare oamenii indiferent de culoarea, orientarea sexuala, originea nationala, religia sau orice altceva.

3. Traiesc in prezent

Ei nu cugeta asupra trecutului lor, asupra regretelor sau greselilor. De asemenea, nu-si petrec zielele gandindu-se la viitor. Traiesc in prezent si se bucura de fiecare zi. Cineva care este intr-adevar autentic va intelege faptul ca fiecare persoana se schimba iar viata este o lupta zilnica pe care trebuie sa o ducem in decursul scurtei noastre vieti pe Pamant.

4. Se axeaza pe termene lungi

Citeste continuarea articolului aici: 10 particularitati caracteristice persoanelor autentice

Articole recomandate

Cele mai populare